Waarom backpacken in Australië?

Australië is het paradijs voor backpackers. De natuur van Australië is prachtig. Het land staat ook bekend om de mooie dieren, denk aan de koala's en kangoeroes. Daarnaast heeft Australië ook hele indrukwekkende steden, zoals Sydney, Melbourne en Brisbane. Australië heeft ook hele vriendelijke inwoners, vrienden maken gaat er gemakkelijk. 

Hoelang backpacken in Australië?

Wij adviseren u om een reis door Australië te maken van minimaal drie weken lang. Zo krijgt u de mogelijkheid om verschillende regio's van Australië te leren kennen. Noord, oost, zuid en west, elke kant van Australië is anders. In het geval dat je alle kanten van het land wil verkennen, zul je lange busreizen en eventuele vliegreizen moeten maken. 

Sydney, Australië
Australië

Wat kost backpacken in Australië?

Een dag budget voor Australië zou rond de 75 euro per persoon zitten. Australië is een groot land, de meeste backpackers reizen het liefst met de auto rond maar veel doen dit ook met het vliegtuig, houdt er dus rekening mee dat er in sommige gevallen binnenlandse vluchten komen kijken. Dit budget is gebaseerd op de gemiddelde uitgaven van een backpacker en is exclusief vluchten en eventuele binnenlandse vluchten. 

Handig om te weten:

Australië is een groot land. Als je alle kanten van Australië wil bewonderen is het belangrijk om te weten dat je hiervoor lange bus- of vliegreizen zal moeten maken. Het weer kan in Australië in enkele minuten omslaan, zorg dus dat je hiervoor bent voorbereid. Ook is het handig om vooraf een backpackgids te bestellen die gespecialiseerd is in backpacken in Australië. 

Koala
De Australische kust

Backpackgids Australië

Wat heeft de backpackgids van Australië allemaal te bieden?

 

  • Een gedegen stappenplan voor het plannen van je route door Australië. Zo bespaar je tijd & geld en voorkom je (vele) misstappen die jou teleurstelling opleveren.
  • Detaillistische routes die je met ieder type transport kunt afleggen. Dus of je nou een roadtrip, trein- of een busreis wilt doen, alles is mogelijk op de trajecten die beschreven worden.
  • Handige informatie zoals kaartjes, reisafstanden, suggesties op het gebied van verblijfsduur en duidelijke route-overzichten.
  • De mogelijkheid om een route te wijzigen. Wil jij bijvoorbeeld langer reizen dan we voor een route adviseren? Dan kun je kiezen uit extra trips die zijn toegevoegd. Ook het inkorten van de routes behoort tot de mogelijkheden.
  • Inzichten in wat je kunt realiseren met jouw beschikbare tijd en budget.
  • Voor iedere route verschillende must-see’s en -do’s per afzonderlijke bestemming.
  • Suggesties op het gebied van accommodaties. Zo weet jij altijd waar je als backpacker ‘moet’ zijn!
  • Een interactieve functie, door verschillende elementen klikbaar te maken naar handige websites. Zo vind je voor de activiteiten en accommodaties verschillende reviews en prijzen die jou in je beslissing ondersteunen.
  • Persoonlijke voorbeelden, zienswijzen en reviews. Hiermee kom je ook onze mening te weten ten aanzien van routes, accommodaties, bestemmingen enzovoort.

Misschien ook interessant:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.