Blogs

tips, activiteiten en inspiratie

Wat te doen in Nantes? Activiteiten, Restaurants & Hotels

Ga jij binnenkort naar Nantes? Dan is dit artikel ideaal voor jou! Nantes is een historische stad in het westen van Frankrijk. De stad staat bekend om de rijke geschiedenis, kunst en cultuur. Of je nu opzoek bent naar leuke bezienswaardigheden, leuke restaurantjes of een fijne accommodatie, Nantes staat klaar voor alle wensen. Hierdoor wordt er regelmatig een stedentrip door Nantes gemaakt. Wij nemen je mee langs de beste activiteiten, restaurants en hotels.

Lees meer »

10 mooie routes door Noord-Frankrijk

Zin in een roadtrip? Probeer Noord-Frankrijk eens! Het is lekker dichtbij huis en heeft een schitterende natuur, historische bezienswaardigheden en de mooiste wegen. Het kan heerlijk zijn om met de auto, motor of camper eens te ontspannen en een leuke roadtrip te maken. Zo kun je een roadtrip binnen een dag doen, maar je kunt de roadtrip ook verspreiden over meerdere dagen om alle hoogtepunten bij langs te gaan. Om jou te helpen hebben wij voor jou de 10 mooiste routes door Noord-Frankrijk samengesteld!

Lees meer »

10 leuke restaurants in Toulouse

Toulouse is de hoofdstad van de regio Occitanië in het zuiden van Frankrijk en staat bekend om het heerlijke eten en zijn rijke historie. Of je nu op zoek bent naar een authentiek Frans restaurant of een meer internationale keuken, in Toulouse is van alles te vinden! Om jou te helpen met het maken van de beste keuze hebben wij voor jou 10 leuke restaurants in Toulouse samengesteld. Bon Appétit!

Lees meer »

8 musea om te bezoeken in Avignon

Avignon is een stad in het zuiden van Frankrijk en ligt onder anderen dichtbij Nîmes, Montpellier en Aux-en-Provence. In Avignon hebben een eeuw lang de pausen gewoond, dit heeft zo zijn sporen achtergelaten. De stad staat bekend om zijn indrukwekkende bezienswaardigheden en musea. Hierdoor is de historische stad Avignon ook altijd leuk voor een stedentrip. Ook is Avignon makkelijk bereikbaar met de auto of met het vliegtuig. 

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb