Hoofdstad: Canberra

Vliegtijd: 17 - 24 uur

(Geen directe vluchten)

Valuta: Australische dollar


Reizen naar Australië

Australië heeft alles in zich. Van extreme droogte in de woestijnen tot de mooiste regenwouden. Het land staat bekend om zijn unieke "rode" bergen, regenwouden, woestijnen en de mooie stranden. Australië is het paradijs voor surfers, duikers en backpackers. De prijzen in Australië zijn te vergelijken met de prijzen in Nederland. De reis naar Australië zal daarentegen wel veel geld kosten. Ook zijn er hele mooie steden in Australië, denk aan Sydney, Melbourne en Perth. Ondanks dat het land ver van huis is, is een reis naar Australië zeker aan te raden!


- Nieuwste blogs -

10 originele tips voor een leuke stedentrip

Europa zit bomvol met mooie steden. Het kan altijd leuk zijn om bijvoorbeeld eens een weekendje te ontspannen in een willekeurige stad in Europa, denk aan Berlijn, Parijs en Madrid. Ga je binnenkort een stedentrip maken? Dan komen onze tips goed van pas. Het is belangrijk dat je goed voorbereid bent en mooie herinneringen maakt tijdens jouw stedentrip. Maak jouw stedentrip nóg leuker door gebruik te maken van onze tips en laat je inspireren door onze originele tips & tricks. 

Lees meer »

Wat te doen in Berlijn? 10 leuke activiteiten om niet te missen

Berlijn is één van de meest populaire steden voor een stedentrip en is altijd al een speciale stad geweest. Er is altijd wel wat te doen in Berlijn. In deze historische stad zijn veel bezienswaardigheden, gezellige restaurantjes en hippe clubs aanwezig. Door de hele stad zijn genoeg activiteiten te beleven om de tijd te vullen met mooie herinneringen. Je kunt er bijvoorbeeld een (privé) rondleiding nemen of de meest indrukwekkende monumeten van de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog bezoeken. Wij geven je 10 tips om jouw stedentrip naar Berlijn nog indrukwekkender te maken. 

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.