Hoofdstad: Manilla

Vliegtijd: 15 uur

Valuta: Filipijnse peso


Reizen naar de Filipijnen

De Filipijnen staat op de bucketlist van veel reizigers. Het land heeft meer dan 7.000 indrukwekkende eilanden. Je vindt er de mooiste stranden en wordt met open armen ontvangen. De bevolking is er heel gastvrij. Ondanks dat het een prachtig land is, valt de toerisme wel mee. Je wordt er dus niet omver gelopen door toeristen. Ondanks dat de prijzen in het land vrij laag zijn, is het wel een van de duurdere landen in Zuidoost Azië. Reizen naar de Filipijnen is zeker aan te raden!- Nieuwste blogs -

Duik tussen de walvishaaien door op Cebu

Walvishaaien zijn de grootste vissen in de zee. Ze bereiken soms tot wel 40 meter in lengtes. Dit is dan ook de reden dat veel duikers zo geïnteresseerd zijn in het duiken met deze gigantische dieren. In Oslob, Cebu heb je de mogelijkheid om dit in het echt te beleven. 

Lees meer »

Wat te doen in Berlijn? 10 leuke activiteiten om niet te missen

Berlijn is één van de meest populaire steden voor een stedentrip en is altijd al een speciale stad geweest. Er is altijd wel wat te doen in Berlijn. In deze historische stad zijn veel bezienswaardigheden, gezellige restaurantjes en hippe clubs aanwezig. Door de hele stad zijn genoeg activiteiten te beleven om de tijd te vullen met mooie herinneringen. Je kunt er bijvoorbeeld een (privé) rondleiding nemen of de meest indrukwekkende monumeten van de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog bezoeken. Wij geven je 10 tips om jouw stedentrip naar Berlijn nog indrukwekkender te maken. 

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.